Gwen och Rachel jämför gravidmagar

Posted on October 23, 2013 - 17:45 by JoseyPro

Gwen Stefani 44 och Rachel Zoe 42, stötte ihop med varandra på the Performing Arts Gala i Beverly Hills i torsdags och passade på att jämföra gravidmagar.

Gwen väntar sitt tredje och Rachel sitt andra barn. Ingen av dem har offentligt bekräftat sin graviditet men det har knappast varit någon hemlighet heller.

Jag vet att det är tjatigt att kommentera Rachels vikt – men HENNES ARM!!! Gwen är inte direkt stor så Rachel måste vara som en spetig mygga bredvid henne.

Med på eventet var också Rachels gamla protegé Nicole Richie, som inte bara ärvde Rachels hobo-stil utan även hennes ätstörningar då designern tog henne under sina vingar för att förvandla henne till en sann “Zoebot” liksom Sienna Miller och Mischa Barton. Och det har ju inte direkt gått dåligt för Nicole efter det. Hon associeras numera inte alls tillsammans med Paris Hilton som anses vara ett stort skämt nuförtiden, utan har lanserat sitt egna respekterade märke “House of Harlow”.

Sparkar det? Nicole Richie känner på Rachels bebismage medan hon pratar med Gwen Stefani och Tobey Maguires fru Jennifer Meyer.

Rachel bar en blå Salvatore Ferragamo-klänning med ett enormt guldhalsband

Till bloggen...